Liiton  jäsenedut

Jäsenedut vesiosuuskunnille


Jäsenvesiosuuskunnilla ovat käytettävissään seuraavat jäsenedut:

 

 

  • veloitukseton puhelinneuvonta perjantaisin klo 9:00 - 15:00 (kts neuvontapuhelimet )
  • huomattavat vuosittaiset alennukset IF vakuutusyhtiön vakuutusmaksuista ( katso IF-vakuutukset)
  • alennukset yhteistyökumppaniyritysten tuotteista ja palveluista
  • ILMAISET  internet-sivustot vesiosuuskunnat.fi -palvelussa. (Katso malli oheisesta linkistä)
  • vesiosuuskunnan internet-sivujen ylläpitopalvelu ( vain 10 EUR/kk/vesiosuuskunta, alv 0%). Palvelun tuottaa Suomen Vesi-isännöinti.
  • 50 EUR:n alennus  lakisääteisestä vesityokorttikoulutuksesta (www.vesityokortti.fi)


Jäsenpalveluna Liitto koordinoi lisäksi erilaisia palvelutarpeita jäsenvesiosuuskunnan ja palvelutuottajan kesken. Edellä mainitut jäsenedut ovat käytettävissä seuraavasti:
- jäsenverkkosivut, veloitukseton käyttöoikeus alkaa heti jäsenhyväksynnän jälkeen
- vakuutusaluennus IF- vakuutusyhtiön myyntiehtojen mukaisesti
- Suomen Vesikoulutuksen alennus lakisääteisistä vesityökortti-koulutuksista, Suomen Vesikoulutuksen myyntiehtojen mukaisesti. Alennuksen edellytys on 1 kalenterivuoden jäsenyys Suomen Vesiosuuskuntien Liitossa
- muiden yhteistyökumppaneitten jäsenaluennukset, palveluntuottajien myyntiehtojen mukaisesti

Yksittäisen vesiosuuskunnan asiakirjojen tarkastamiseen ja muokkaamiseen sovelletaan voimassa olevien hinnastojen mukaisia veloitusperusteita.

 

 

 

 

 

Jäsenedut kannatusjäsenille

 

 

 

Kannatusjäsenet ovat tärkeä osa Liiton toimintaa myös taloudellisesti. Siksi kannatusjäsenyrityksten tulee saada selkeää hyötyä yritystoiminnalleen kuulumalla Liittoomme. Tällä hetkellä kannatusjäsenet voivat markkinoida veloituksetta palveluitaan vesiosuuskunnat.fi -sivustolla. Kannatusjäsenet voivat markkinoida palveluitaan veloituksetta myös 17 paikkakunnalla järjestettävissä maakunnallisissa vesiosuuskunta-illoissa. Vesiosuuskunta-illat järjestetään pääsääntöisesti samoissa kokouspaikoissa kuin lakisääteiset vesihygieniapassi -koulutukset. Lisätietoja löytyy myös linkistä (www.vesityokortti.fi).

Vesiosuuskuntien Liitto sitoutuu avustamaan yhteistyöyrityksiä kehittämään yhä parempia palveluita vesiosuuskunnille ja vesiyhtymille.


Lisäksi kannatusjäsenten etuna ovat  mm. vuosittaisien messujen yhteisosastohankinnat, jotka tuovat selvää säästöä yritysten messukustannuksiin. Jäsenalennusehdot päivitetty viimeksi 30.9.2022 ja ne astuvat voimaan välittömästi.
 

 
Mainos 0