Osallistu yhteishankintaan

Suomen Vesiosuuskuntien Liitto ry kilpailuttaa erilaisia vesiosuuskuntien yhteishankintoja.

Kilpailuttamalla hankintoja yhdessä saadaan huomattavia kustannussäästöjä. Nyt syksyisenä aiheena on sähköenergia. Suomessa on yhteensä noin 1 500 vesiosuuskuntaa. Vedenpumppaukseen ja -käsittelyyn kuluu paljon sähköenergiaa. Satojen vesiosuuskuntien yhteenlaskettu sähkönkulutus nousee kilowattitunneissa niin korkeaksi, että luvassa on todella kannattava yhteiskilpailutus ja luvassa selvää säästöä sähkölaskuun.

Kutsumme kaikkia asiasta kiinnostuneita vesiosuuskuntia ja yhtymiä osallistumaan sähkön kilpailutukseen.Ilmoita siis kiinnostuksenne sähköpostitse info@vesiosuuskunnat.fi pe 31.10.2014 mennessä, niin saat paluupostina linkin ilmoittautumislomakkeeseen.

Osallistuminen ei sido hankintaan, mutta mahdollistaa edullisen sähkösopimuksen varmistamisen. Osallistumisen hinta on 50 euroa/vesiosuuskunta sis. alv, SVOK ry:n jäsenille jäsenetuna osallistuminen on veloitukseton.

Lataa tiedote asiasta oheisesta linkistä


Ota yhteyttä ja kysy lisää

SVOK ry:n puolesta
vesi-isännöitsijä Margit Yildirim,
puhelin 044 5082 846, margit.yildirim@puhdasvesi.fi
Suomen Vesi-isännöinti avustaa SVOK ry:tä käytännön toimissa.

ENNAKKOTIETONA: seuraava, marras-joulukuulle ajoittuva yhteiskilpailutuksemme koskee siirrettäviä desinfiointilaitteistoja. Uudistunut lainsäädäntö vaatii 1 .3.2015 alkaen kaikilta talousvettä toimittavilta vesihuoltolaitoksilta, myös vesiosuuskunnilta desinfiointivalmiutta. Desinfiointi on kyettävä aloittamaan kuuden tunnin kuluessa saastumisepäilystä, ja valmiina on oltava syöttöyhteet, laitteet, kemikaalit ja
henkilökunnan osaaminen. Kompaktin kloorauslaitteiston hankinta saattaa siis olla monelle ajankohtaista.

Seuraa ilmoitteluamme tai kysy lisää!

 
Mainos 0