Kutsu vesihuoltopäiville

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskuksen ympäristö- ja luonnonvarat vastuualue järjestää vuosittain maakunnalliset vesihuollon kehittämispäivät, joiden yhteydessä jaetaan ja vaihdetaan tietoa ajankohtaisista vesihuoltoasioista. Tilaisuudet on tarkoitettu vesihuoltolaitoksille, kuntien viranhaltijoille, konsulteille ja muille vesihuollon parissa toimiville.

Varsinais-Suomen vesihuoltopäivä
tiistai 14.12.2010 klo 9.00–15.00
Paimion kaupungintalo

Satakunnan vesihuoltopäivä
keskiviikko 15.12.2010 klo 9.00–15.00
Kuntoutuskeskus Kankaanpää


Tänä vuonna päivillä keskitytään vesihuoltolaitosten taloudenhoitoon liittyviin asioihin sekä toimintavarmuuden parantamiseen. Aamupäivällä kuunnellaan aiheisiin liittyviä esityksiä ja iltapäivällä asiaa pohditaan pienryhmissä.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja sisältävät luentomateriaalin, lounaan ja kahvit. Tilaisuudet ovat sisällöltään samansuuntaisia, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajankohdan ja paikan.
Ilmoittautumiset perjantaihin 3.12.2010 mennessä sähköpostilla osoitteeseen minna.nummelin (at) ely-keskus.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittakaa mihin ryhmätyöhön olette osallistumassa (A-D) sekä mahdollisista erityisruokavalioista.  

 
 
Mainos 0